Off Topic

Bilden av landsbygden

2017-04-27 10:32 #0 av: Ghosthunter

"Skräpytan" Värmland har det ju talats om i fjollträsk. Sveriges glesbygder har det tufft. Speciellt då Sverige tydligen bara ska bestå av storstäder och styrs utifrån dessa och att dess invånare är den rätta befolkningen.

Journalisten Po Tidholm är nog den klokaste person som jag har läst om på väldigt länge!Tummen uppTänk om fler kunde tänka som han!

"– Jag kan tycka att vi är ett land som medvetandegjort oss väldigt mycket, vi vet att man inte driver med handikappade, HBTQ-personer eller invandrare, men det är helt okej att driva med värmlänningar och norrlänningar, säger han till VF och menar att medier har en stor roll att spela i den frågan.

– Om du jobbar på en nyhetsredaktion och ska belysa förändringar i sjukförsäkringssystemet så är det alltid en urban svensk familj som representeras. Men när en värmlänning eller norrlänning är med så är det inte som representant för svenska folket, utan just som värmlänning eller norrlänning."

http://www.vf.se/torsby/bilden-av-landsbygden-bor-forandras/

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2017-04-27 10:56 #1 av: Ghosthunter

Han har dessutom väldigt rätt i sin förkärlek för hur det är i grannlandet Norge. De har som ambition att hela landet ska ha samma förutsättningar att leva, stad som landsbygd, och har ett flertal reformer som får landsbygden att leva.

Deras satsningar enar landet och det blir liksom inte vi mot dom.


**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.